Heeii folk, nå orker jeg ikke mere på denne bloggen. Det blir for mye med to blogger å blogge på. Dere kan heller følge meg på liveaslo.blogg.no der blir det mye blogging fremover. Det ble liksom så slitsomt å blogge innlegg på hver av bloggene hver dag. Også ble det til slutt at jeg bare tok den andre og ikke denne liksom, så jeg ble for sløv. Håååper dere kan følge meg på den andre og tuuusentuuusentakk til dere som har følgt meg frem til nå :)

En leppestift fra IsaDora, farge Cold Sorbet nr 20 :) Anbefales

Hadeeee
Heei folks :) I det siste har jeg fått en del negative komentarer, og det er sånne som "kaller" seg anonym. Det er ikke så kjekt for meg akkurat. Jeg vet jeg egentlig ikke burde bry meg så veeldig om det, men det gjør jeg. Kan dere der ute som komenterer negativt og er anonym slutte med det? Selv om jeg har en peiling på hvem det er så er det ikke sikkert det er det, la meg blogge sånn som jeg gjør det. Det er ikke dere som bestemmer hva jeg skal skrive på bloggen heller da.

 

-Odaaa ♥
Hejhej <3 Nå idag drar jeg til bestemooor oppe ii nord..! Håper dere aksepterer at det ikke blir noe bloggiing før søndag, har nemlig ikke internett der. Menmen! Jeg skal kjerpe meg med å blogge oftere, sorryy altså.<333 

Hadeeeee <3

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · min blogg

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits