Hallooo<3 Nå er det lenge siden jeg har blogget men endelig kommer jeg med et innlegg, jeg har liksom ikke hatt tid til å bloggee pga skole, lekser, venner og sånt. Men jeg slutter ikke blogge fordee, så da kom jeg altså med et innlegg. I dag så har jeg vært på skolen å kjeda meg som vanliiig, og når jeg kom hjem fikk jeg beskjed om at nå skulle vi dra, og vi skulle nemlig dra til broren min skikkelig fort. Jeg skulle ligge over til han i helga, altså fra i dag til i morgen <3 Det er kjeeempekoooseliiig allerede, vi har dratt å kjøpt gooodiiis og sånt så nå sitter jeg på pc'n, kjæresten til broren min spiller keyboard og broren min gjør ingenting akkurat nå <3

Pennaahhh, NOOOT ! Gammelt bilde!

 

Snakkaaast dahh ♥

 

 
Haallooo ! I kveld så ligger jeg over til Lone og det er veeldig koos <3 Vi drikker brus og koser oss sammen ! i kveld skal vi se og gjøre masse forskelig, det blir kjempe kosli skal kose oss, kommer bilder senere<3 Idag har jeg vært i byen sammen med mamma, kjøpte en genser fra only og en jakke fra ginatricot (parkas) dere skal få se hvordan den ser ut av og på  meg:D<3 Men nå skal vi stikke og skype med folk<3

-Odaaah
Hallaauuu !

L0ve.blogg.no og Auroramohn.blogg.no + Annais.blogg.no er mine favorittblogger. De leser jeg, komenterer jeg og digger viiirkelig. Jeg besøker de HVER dag og komenterer som vanlig. Jeg liker disse bloggene spessiellt fordi de er aktive og skriver bra. Også er de ikke kjedelige AT ALL heller. Det er søte og flinke bloggjenter som jeg setter pris på at har blogg. 

L0ve

Auroramohn.

Annais.blogg.noDiiiggger dere !

 

- Snakkes bloggen ;)

 
Heeiisaann!

Nå sitter jeg her i sofaen og grubler på om jeg skal bytte blogg. Jeg liker liksom ikke navnet her. Det virker liksom som om jeg er så selvopptatt i navnet og det er jo INGEN som leser bloggen min. Også blir jeg så fælt usikker da! Kan noen hjelpe meg ? Det hadde jeg satt veldig stor pris på, siden jeg liker jo å blogge og vil gjerne fortsette men ikke når det nesten ikke er noen som leser den liksom. Sååeehh.. hva synes du ? =) Også lurer jeg på om det er noen der ute som kan gi meg noen tips på å få flere lesere ? Tuusentakk!
Snaakkkeesss bloggeen!
Heisann <3

Akkurat nå så sitter jeg her og kjeder meg ihjel. Det er ikke så mye og finne på akkurat .. sitter bare i sofaen med dyna over meg da, er egentlig ganske sulten også men gidder ingenting. Jeg har ringt en del folk men alle er jo opptatt eller borte. Så da blir det bare meg og livet dah ! Og bloggen <3 Kan du komme med idèer til hva jeg kan finne på , på dager som dette ?
Ikkkjjjjeeee bbraaah ?Har du sånne dager da det ikke er noe å finne på ?

Heeiidååå ♥
Hallaiiis.. I dag har jeg vært en liiiten tur i byen og da kjøpte jeg meg hairexstensions og parfyme.. Det var bare sånn billig extensions fra Nille men jeg skal bare prøve det ut liksom. Og parfymen er jeg sinnsykt fornøyd med. Det er Britney Spears Fantasy og den lukter så godt. Så det var altså et bra kjøp. Magnhild ble med i bakrunnen hun <33

Før jeg tok på extension;

Også etter:det ser ikke så bra ut da men...ble faktisk ikke så veldig fornøyd jeg skulle kjøpt meg flere stk.

Så er magnhild på besøk og skal ligge over. og vi holder på med og oversminke oss. veeldig gøy du.

forressten så beklager jeg fordi at jeg ikke har blogget så veldig mye i det siste men jeg har liksom ikke hatt tiiid !Det var før.,. beklager for dårlig kvalitet.

og etter...

vell.. der var jeg ikke ferdig akkurat da.

og helt til slutt..haha..

LOOOL !

 

- Liker du å oversminke deg ?

- Hva har du gjort i dag ?

- Hva synes du om extensions ?

Bloggesss ♥
Haluu ♥

I dag så var vi på Trondheim Torg og der kjøpte jeg noe fra BikBok, jeg er egentlig kjeeempefornøyd med innkjøpet også er det noe jeg trenger også da. Etter jeg hadde vært på bikbok så dro vi på drommedar cafe og bar :) Det var koselig.
To tights / 99,- pr stk.
Bukse / 299,- kr stk. - Fliseklemmere / 19,- kr for 2 pakker.

Dette var faktisk bæreposen jeg fikk, synes den var ganske fin da ♥ skikkelig fancy :)

Også kjøpte jeg meg et magasin/blad og det ble jeg veldig fornøyd med.. Det er bare fra Rema 1000 det da og de har det sikkert i andre butikker ;)
Det heter altså StreetStyle dere ser vel egentlig hva det handler om. Det er et bloggmagasin.

 

Resten av kvelden skal jeg spise pizza og kose meg med godis :)

- Hva har du gjort i dag ?'

- Liker du å handle på BikBok ?

Ha en fin lørdagskveld alle sammen ♥

 
Halloo <3

I morgest da jeg vokna så følte jeg bare at jeg måtte ha en sunn og usunn god frokost. Så det ble Cherioos ( eller hvordan det skrives) frukt og juice. Det var forfriskende og godt.

    

nnaam naam naaamm....jaahh.. vel egentlig ikke så veldig intresant da menne !

Senere i dag skal jeg rydde og vaske litt omkring i huset for penger altså ukelønn. Det blir vell egentlig ganske kjedelig men det må gjøres.

 

Snaaakkast bloggen ♥
Heiisann ! Nå har jeg kommet hjem fra leirskolen også er det da på med blogging igjen. Det kommer jo selfølgelig bilder fra turen min... også blir det en del blogging i høst ferien.. for min høstferie starta nettopp.. eller det er på mandag da. Nå ligger jeg i senga leser i et magasin og skal snart ut på tur med godgutten <3 Vi passer på en hund (Klyver) i dag og litt i morgen ( til 09.00 ) og det er koselig. Jeg er egentlig allergisk da menne.. også gnei jeg meg i øye og hovnet opp. Men det går da bra. Har bare sovet 6 og en halv time i natt så jeg er kjeeempetrøøtt ':) skal egentlig bare slappe veldig av resten av kvelden også selfølgelig gå en tur med Klyver !
Her er jeg trøtt og på vei til en butikk og en plass der vi skulle gå i et fjell.. Det bildet blir liksom en "bitteliten" og "kjedelig" smakebit av leirskolen da.

Todays Picture:Trøttface..Klar til trening som det ikke ble noe av.


Søteste <3 Det er en dansksvensk gårdshund.
Da blogges vi <3
Haalloo <3

Nå har jeg pakket ferdig alle tingene som jeg skal ha med meg til leirskolen og jeg gleder meg kjeempemye. Vi drar i morgen kl 08.30 ca og er der halv ett. Det blir kjeempekoselig. Jeg er så si helt klar til å dra bortsett fra at det er i morgen vi drar da. Også er jeg kjeeeempehappy for at jeg skal være med på dette her. Jeg vil også informere dere om at jeg ikke kommer til å blogge før torsdag eller fredag siden vi kommer hjem på torsdag <3

Dette er en stor ryggsekk som både onkelen min, pappaen min broren min og jeg da har/skal bruke/brukt til leirskolen <3


Vel jeg skal jo pakke tannbørste og hårbørste i morgen da.


iiiip..


Gledeer meg siiinnsykt.

 

Har du vært på leirskole ? Eller kanskje du skal på leirskole ?

Hadee <3
Halllooo <3

På  mandag drar jeg til Drageid på Leierskole. Jeg gleder meg noe siiinnsykt. Jeg har allerede begynnt å pakket littegranne. Alt blir vel klart til slutt. Og vi skal være der i fire dager tilsammen. Vi er framme der kl halv ett ca( på mandag) og det blir kjeeempegøy. Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre der men jeg skal ta sinnsykt med bilder som da kommer ut på bloggen senere <3


 Gleeederr megg !<3


Det blir nok heelt topp.

 

Har du vært på leierskole?

Var du på Drageid ? ( i Trondheim)

- Oda

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · min blogg

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits