Haaaii :)

Nå sitter jeg her og tenkte at jeg kanskje burde blogge siden det er en stund siden. Så da ville jeg egentlig bare skrive et kjedelig koselig innlegg.. Jeg skal snart på leirskole altså 3.okt og jeg gleder meg noe sinnsykt. Har allerede kjøpt noe greier til leirskolen.. Joggebukse/treningsbukse. Ullundertøy, fjellsko også skal jeg kjøpe regntøy. Vi skal også med en annen klasse ILA barneskole om det er noen derfra så er det bare å kontakte.   Da sitter jeg altså her og kjeder meg og holder på å sovne. Så snakkes vi senere <33 BYYE :)

 

Sorry for at det ble uten bilder..
Halluu <3

I dag skal jeg ligge over hos Magnhild. Vi har noen planer. Vi skal være ute med gutta i klassen spise godis og ta bilder c;

Jeg har kjøpt meg noe godis<3

Mega Mouth, Mentos, Vepsebol, Rox(2.stk), Hockey pulver <3LOOOL <3 Mæ og Kristian :) <3

Haadee vi snakkes <3
Halluuu <3

I dag så har jeg vært på skolen og i friminuttene så tok vi bilder. Eller egentlig bare i det ene friminuttet. Jeg hadde meg meg kameraet på skolen da selfølgelig. Vi tok en del bilder Jeg, Magnhild og Ida. 


YOOYOO c:

Dette er altså Ida.


Ida og Magnhild.


Grrr !


Wæææh!
SmiiiillllLOOL!


Smaask.


 

Hoopp c:

WÆÆÆÆÆH!Håper dere synes det var fine bilder <3

Kommer noen i morgen også  eller resten av uka egentlig. Stem gjerne på en header under dette innlegget.

 

Bloggess :)
Haluu <3

Det er ingen som har laget headere til meg..  Men jeg vet virkelig ikke hvilken jeg skal velge så derfor vil jeg gjerne at dere velger imellom noen her: 
Nr.1

Nr.2


Nr.3

Nr.4


Nr.6

Nr.7

 

Nr.8

Nr.9 11-12-
13-
14-
15-

Håååper dere velger mellom noen for det ville jeg satt utrolig pris på ! Men da blogges vi :) 
Haaaiii <3

I dag kom den nyyydelige hettegenseren min i posten og jeg elsker den. Den passet perfekt og er ganske myk. Jeg er sinnsykt fornøyd og det anbefales altså veldig.

Jeg elsker deeen <3 Og den er miiin :)

Bloggaassst ♥
Hallaiis <3

Nå er Thea hos meg og hun har tatt noen få bilder av meg til header. Jeg ble ganske fornøyd med noen av dem. Men sånn som de bildene i innlegget under så er det vanskelig å ta bilder av seg selv liksom når man ikke har noen andre også blablabla. Også har vi tatt noen tulle bilder og sånt av meg og Thea ;)


Dette bildet var det jeg ble aller mest fornøyd med.Litt skurrete dah meenne !

Ja ,det var de få bildene.

Så tulle bildene med meg og Thea :) <33 hahahah x)


haha, skulle ta bilde av Thea da hun hoppet men så ble det misslykka.Hopplahei.

Oiisann, hull i buksa.æææhhh-jeg tok den med inn på badet og skrudde av lyset og tok bilde mens den blinket :D

 

men da blogges vii <3

 
Heei <3

Nå har jeg endelig funnet kameraet mitt og det er jeg kjeeeeeeempeglad for , fordi da ble det en del header bilder, jeg har redigert dem 'litt' men det er ikke mye. Så da vil jeg gjerne at den som ønsker å lage header for meg gjør det. Du kan enten kontakte meg her på blogg.no Eller på min e-post. Oda@kodehai.no

Her er bildene jeg har tatt:Litt utydelig men..Likt det over menmen..Upps. kameraet er i veien.Dette bildet ( under ) er ganske utydelig men sånn er det bare :)

Her kan du jo fjerne alt rund med svart eller no også skrive navnet.

 

Så nå krysser jeg fingrene for at det er en del som laget headere med disse bildene.. Kanskje det kommer flere med liksom mere av meg <3 Jeg er kjempetaknemlig av de som lager en eller flere headere til meg. Og bare så det er sakt så vil jeg ikke ha sånn masse smilefjes eller noe sånt men ellers så går det bra <3'

Har du lyst å lage en header til meg ? Kontakt meg på bloggen eller på epost Oda@kodehai.no

Hååper dere gjør det <33

Tuusentakk.

Haaddeee ♥

 

 
Haaaiii<3

Nå har jeg stått opp for ca 1 time siden og jeg sitter å drikker kaffe. Det er godt fordi jeg tar en overdose av sukker og melk i og da smaker det bare litt kaffe siden jeg er jo ikke så veldig glad i kaffe liksom. Idag skal jeg rydde og chille egentlig kanskje skrive en sang ogsånt også da. 


Ja, vet ser trøøtt ut, men det var godt med kaffe. 


Nattbuksaa mii <3 jeg har forressten drukket en del da. men men, det var kjeempegodt.

 

Og en ting til. Jeg finner fortsatt IKKE kameraet mitt og jeg er fortsatt forbanna. men jeg håper det snart dukker opp.

 

bloggaaaassst daaah :) <3
Heei igjen :)

Jeg har bestemt meg for å fikse ny header, men jeg har ikke noen bilder enda, tror jeg. Men da må jeg jo få fiksa noen. Jeg skal gjøre det så fort som mulig, kanskje i morgen. Men en ting til. Jeg kan ikke å lage headere så derfor lurte jeg på om dere der ute kunne hjelpe meg ? Jeg legger ut en del bilder i morgen som dere kan redigere og fikse og ordne som dere vil også kanskje akkurat den headeren DU laget kommer inn på bloggen min :)

Ps_ Håååper jeg finner kameraet mitt da. For ellers blir det ingen bilder , og ingen bilder ingen header. Såå jah, da krysser jeg fingrene !

  

Kan du lage en header til meg ?  Kontakt meg enten her på bloggen eller her oda@kodehai.no.

 

Bloggaast ♥
Hei :(

Jeg vet ikke hvor kameraet mitt er, jeg finner det ikke noen plass. Har lett en del men det er heelt borte. Hadde det her for en uke siden eller noe sånt, men det er ikke her lengre. Jeg klarer å rote bort alle tinga mine og jeg skjønner ikke hvordan. Jeg får liksom ikke med meg hvor jeg legger ting og så blir jeg bare forbanna når jeg trenger det. Så da blir det bare dårlig kvalitet på bildene til jeg finner det. Beklaagerrr !

 Arrrrgh !

 

Er du flink til å rote bort tinga dine ? 
Har du noen tips på hvordan jeg kan la være å rote det bort så fort ?

 

Men da blogges vi når jeg har funneet dettt <33 baaaay. 
Haaai :)

 

Jeg vet at jeg har vært skikkelig dårlig til å blogge i de siste dagene men jeg har liksom ikke fått tid pga skolen. Jeg skal selfølgelig skerpe meg, men det spørs om det blir så mye på hverdagene. Jeg har jo mest tid i helgene. 

Nå skal jeg hvertfall ha en ny spørsmålsrunde og jeg håper på mange kule og fine spørsmål fra dere der ute. Er ikke helt sikker på når video med svar kommer ut men jeg tror jeg venter til jeg har fått nok spørsmål.

Bildet tatt av Meg :)

 

Snakkes dah bloggeeeen ! 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · min blogg

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits