Haluuu <3

Jeg har endelig fått nytt design og jeg er kjempeførnøyd med det. Jeg takker deg såå mye katrineaastorp.blogg.no jeg ble overglad. Såeeh.. ja, det er så mye bedre med et nytt design, det forrige var liksom så utrolig kjedelig og ingen komenterte liksom så da måtte jeg skaffe meg nytt. Å det misslykktes IKKE <3

Jeg skal på fotballkamp i dag også, vi skal spille mot Strindheim og jeg håper at vi vinner !  Kl 19-00.

 

 
 

 
Hallaiis. 

I dag hadde vi gym og jeg er såå sur på føttene mine. De gjør vooondt. Det er irrterende, for det stopper meg for alt trening og det trenger jeg. Men det går jo bra da. Jeg har nettopp gjort leksene og det er så herlig at vi ikke har noe mye. Så nå sitter jeg og drikker is-vann og tegner , pluss at jeg sitter på pc'n og alt skjer om hverandre. Jeg er ikke akkurat proff på å tegne men det funker.

 

" Jeg heter Petra og jeg er stygg !"Kaaldt!

 

 SMIIIL!

I dag skal jeg egentlig ikke gjøre så mye videre, bare chille og kanskje være ute med noen venner. 

Jeg savner Lone selv om jeg var med henne igååår !! 

<33

Da blogges vi daaah :)
video:video1


Må gjøre video med Magnhild og Oda.

 

Bloggess daah :)
video:video5


Hei, ja jeg vet at denne videoen skulle ut for lenge siden men jeg har ikke fått den ut før nå, men her er den.

 

_ Blogggess 
Hallo ! Jeg vet det er lenge siden jeg blogga men jeg tok meg visst en pause uten og si fra kan man si. Men nå er jeg her.  Idag starta skolen her i trøndelag og jeg hadde det kjempebra i dag jeg. Jeg hadde på meg noen nye og gode klær i dag også. Vi gjorde en del rart i dag på en måte. I første timen så var det liksom litt sånn velkommen tilbake greier. Lærerne sa noe og så snakka vi om sommerferien. Etter de to første timene var det minnestund for de døde på Utøya og i Oslo, det var egentlig ganske trist men jeg gråt da ikke. Så var det friminutt igjen. I friminutta gjør vi forressten ingenting spessielt. Så var det siste timen. Da delte vi ut alle bøkene og hadde en kjedelig gangetest. Vi var flink til å ikke bråke da ! <3 Og når jeg kom hjem så var det jo rett på pc'en da, og nå sitter jeg å spise kjeks x)

 
Namnam..x)


Riktig det. Tommel opp !

 

Så ..

Liker dere Mariekjeks ?

Hva gjorde dere i trøndelag på skolen i dag da ?

 
 

 
Hallais :)

I dag skal jeg ha en fotballkamp. Med laget mitt altså. Jeg håper vi vinner fordi vi er bare 8 stykker som skal spille, det vil si en innbytter og det er ganske teit. Men iallefall så gleder jeg meg sykt :) Det blir morrsomt og bilder. Håper ihvertfall det. Vårt lag heter Romolslia- vi har blåe og gule drakter :) Jeg er nr. 11 :)

 


Drakten min forran :)


haadee :)
Haallllau <3

Jeg beklager for at jeg ikke har blogget men jeg har ikke hatt tid egentlig. Men nå blogger jeg om hva jeg kjøpte meg i går. Jeg var nemlig på sånn minishopping i går med mamma :) Det var kjempekoselig, fikk noen ting.29 kr // Gina Tricot50 kr // H&M

Det var mine innkjøp.

 

Blogges puser :)
Haaalllllaaauuu <3

 Vi har laget "Må Gjøre" video, men vi må redigere før den kommer på bloggen. Den kommer så fort som mulig. Vi sitter faktisk i et slags partytelt ute og det er kos. Jeg er med Merete, og vi drikker kanel te og koser oss. Sorry for kort innlegg men har egentlig ikke så mye og skrive. 

Sorry for dårlig kvalitet.
namnam...Her er min nydelige , fantastiske og kjempegode te :) LOOLSenere i dag så skal jeg på trening.. og mye rart egentlig :)

MorrnMorrn!

Nå har jeg nettopp kledd på meg og sitter på stua og hører på nydelig Justin Bieber musikk. Sorry for at jeg ikke har blogget i helga som var men dere skjønner at jeg har vært på en hytte i Sogn og Fjordane og der hadde vi ikke internett. Btw så var det utrolig fint der og hytta var jo skikkelig luksus. Det hadde 5 soverom og var sååå koselig. Ute hadde de en sånn badestamp( bilder ) som jeg Hedda og Magnhild bada i heele tiden. 

Nå sitter jeg da her og har drukket Te , spist litt melon og koser meg med Justin Bieber musikk.


Wimp spillelista mi.
Det var gøy.. Og på kvelden så tok vi på lysene. Det var liksom kjempemørkt ute.


:)

Jeg drakk NypeTe, kjeempegodt.
Namnam. Men helt Random kopp altså.Så lagde jeg og mamma noe som vi kaller IskremKaffe. Vi tar litt Is også blander vi det med 'litt' kaffe og det er kjeempegodt. Jeg drakk det første gang på en kafè i Oslo som heter United Bakery eller noe sånnt. Så idag var første gangen vi prøvde det hjemme.

Resultatet:Random kopp igjen <3

 

 
Haluu <33

Idag så har jeg overnatting av en søt pus :) Thea altså. Vi har drukket te, tatt på juksenegler, hørt på musikk, tatt bilder , sminka oss, og hadd det digg. Det er ganske vanskelig  skrive så derfor ble dette et ganske kort innlegg...

 Jeg synes det ble fint jeg <3
Jukseneglene.. De så forferelig store ut på bilde da mn de er ikke så store.
Vi ser ganske trøtte ut da menne. Vi er  ikke trøtte.

Bloggges :)

 Haluu <3

Jeg ville si noen ord til mine kule, snille, beste, fineste storebrødre. Ja jeg har altså to storebrødre, Tore og Bjor og jeg skjønner ikke at det går ann å bli sååå glad i dere som jeg er. Jeg elsker dere over heele mitt hjerte og dere er egentlig helt ubeskrivlige. Mine storebrødre er altså HEEEELT SINNSYKT fantastisk. ELSKER dere <333 Storebrødrene mine er der og hjelper meg når det trengs, jeg kan stole på de jeg kan vite at de alltids er der og jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noen bedre storebrødre <3 Om dere ikke hadde vært ubeskrivelige så hadde det stått såååå mye mere her.. men siden dere er heelt ubeskrivelige så står det kun det som står. Dere betyr uansett hva AAALLLT for meg.EELLSSKKEERR dere :) <33 Om dere ikke hadde funtest hadde ikke jeg heller det :)Vi Bloggast C:

 

 

 
Haluu <3

I går så var det den beste dagen i sommerferien min så langt ;) Da møtte jeg nemlig en herlig jente fra nettet. Det var skikkelig kult. Vi begge hadde med mødrene våre. Hun heter Irma og er kjeempesøt, kjeeempegrei og kjeeempepen<3 Vi møttes på nettet og begynte og snakke nesten med en gang vi møttes så ble vi venner på det nettstedet og visste nesten ingenting om hverandre. Og etterhvert så visste vi mer om hverandre og ga nummeret til hverandre og så msn et var kult fordi da kunne vi sende meldinger til hverandre via mobil og sånt. Og på msn hadde vi videosamtale flere ganger og etter som ukene og dagene gikk bestemte vi oss for å møtes og i går hadde vi snakket og chattet i et år ca og møttes endelig. Det var skikkelig gøy. Vi var på en Cafè i Oslo jeg hadde med Moren min og Irma hadde også det. Også møtte jeg storebroren min samt i Oslo for der bor han <3 Tore heter han. Uansett det var kult og gøy. Vi snakket maaasse og hun fikk gave fra meg. Vi kjøpte is og koset oss skikkelig.

Hun har også blogg. Itcee.blogg.no.Beklager for dårlig kvalitet men her er ihvertfall søøtaahh mii <3
Kjeempe glad i deg ♥
Haluu <3

Nå har jeg endelig kommet hjem fra glo varme tyrkia og det var kjempedeilig og endelig føle litt kulde. Men det vil ikke si at jeg fryser her i Norge. Men vi var i Tyrkia på den aller alller aller varmeste tiden og da er det liksom ganske varmt. Så jeg vil ikke si at jeg vil tilbake på samme tid fordi det var så varmt. Det var jo gøy og være der og koselig men varmt. Jeg har også tatt en del bilder som blir i dette innlegget og neste innlegg eller noe sånt. Ja.. og i dette innlegget kommer også bildeer fra hva jeg har kjøpt. og sånt da...Meg i sklia på bassenget på Hotellet. :) GØØØYUnder vann.. Fred liksom Altså Pease.


Klar for å bade.
Stranda og sanda.Suur jeg da. Vi var i en sånn flåte og spiste lunsj den ene dagen. Da kjørte vi denne. Og det er en sånn Jeep.Magen min.. Ugg.. Forressten så ser dere datoen nede i høyre hjørne om dere lurer på hvilken dato det var.Wææh..

 

Jeg trodde jeg hadde flere bilder men neida.. 

Innkjøp fra Tyrkia:Bikini.//20 lire // 60 kr.Bikini //.20 lire // 60 kr.Quiksilver t-skjorte // 20 lire // 60 kr.


DC hettejakke // 40 lire // 120 kr.
.


Converse hettegenser // 40 lire //  120 kr.Juksenegler // 7 lire for hver // 63 kr.

 

Ja, det i kronene er fordi jeg har ganga lire med tre også får du hva det koster. 

Visste ikke det:

Jeg vet at jeg ikke har blogget på mange dager men det er fordi på hotellrommet så var det ikke nett og når jeg skulle låne pc'en i lobbyen så fikk jeg ikke logga inn. Jeg beklager så mye for det visste jeg ikke men her er det endelig et langt innlegg igjen <3

 

- Bruker du Juksenegler ?

- Likte du innkjøpene ?

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · min blogg

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits