Haluu <33

Tyrkia Next:

Akkurat nå så er jeg i Oslo og storkoser meg i varmen! Jeg skal jo til Tyrkia på Søndagen som dere sikkert vet :) Og jeg gleder meg noe siinnsykt. Det er meldt skikkelig varmt vær og det blir jo sinnsykt bra<3 Flyet går kl 20.55 og det tar ca 5 timer til Antalya, men jeg skal jo til Alanya.

 

I dag har jeg badet og solt meg ganske mye.. Også gått en lang tur til byen og lagt en Rose i havet ! ( rosehavet ). Tante og Onkel har et badebaseng som var ganske herlig og bade i, ikke det største basenget i hele verden men passe stor for bare meg. 

Det er kjeeempefint vær her i Oslo og jeg ligger da bare her og skriver og soler meg. Vi skal spise middag snart og det blir nammenam.. LOL

Snakkes:

Jeg kommer nok ikke til å blogge såå veldig veldig mye fordi i Tyrkia er det jo varmt og koselig og være ( tror jeg ) og da vil jeg gjerne ikke være inne og sitte på pc'n liksom. Men det blir litt litt blogging da. Men mye mere da jeg kommer hjem masse bilder og kult.. Bilder  fra ting jeg har kjøpt blant annet.


Deiiilig <3 Men det var kjeempekaldt, jeg skjønnte ikke at jeg dukket med hele kroppen og hodet lixxm.


FlippFloppene mine C:


Nybada og masse krøller.


Der lå jeg :)Dette var da havet av roser og kort :( Egentlig ganske trist.. 

Dette var da litt av det ene havet med roser, lys, kort, flagg osv. men det var så mange flere.
Haluu <3

Nå har jeg nettopp våkna , eller nettopp og nettop da.. Våkna 11 og kledde på meg og gikk ned og rett på pc'n !<33

Idag så skal jeg være med Lonepusen og jeg har savnet hun sykt.Tsaaah <3

Hadeee <33
Haluu <3

Endelig har vi kommet hjem etter en kjeempe lang biltur, jeg og Aisis ( søskenbarnet til noen venner ) vi satt å så på fire kjeempe kjedelige barnslige filmer og jeg trodde jeg skulle dø av kjedsomhet.. Men å er jeg jo endelig hjemme. Nå er det bare chill med pc og rydding :)


Masse klær !
Chiill !<33

 

Blogges da c:
Heiiaa <3

Jeg beklager så mye for at det ikke har blitt noe blogging i det siste, men jeg har vært opptatt, uten internett osv.. Men nå kanskje jeg kommer på'n igjen... Jeg skal jo til Oslo på fredag ( 29.juli ) og på søndag skal jeg til Tykia så det blir nok ikke så mye blogging da heller. Akkurat nå så er jeg jo på Indre-Kvarøy og der har jeg vært i to dager.. Altså siden 23 juli også drar vi i morgen ( 26.juli ) ...  jeg kommer jo til å blogge onsdag, torsdag, fredag, lørdag, og kanskje søndag. Så da håper jeg virkelig at det blir tid til å blogge så snakkes vi <3

 

Dessverre ingen bilder i dag siden er ikke på min pc.

 

Blogges :)
Hai ! Nå er jeg sinnsykt oppgidd fordi videoen vil virkelig IKKE lastes opp og jeg blir såå leei.. Prøver for siste gang og håper det går..

Beklager for kort innlegg..

 

Blogges :)
Haluuu <3 Jeg vet jeg ikke har blogget på en stund men jeg er jo så opptatt men i dag så kommer jeg kanskje til å blogge litt siden jeg har ingen å være med osv.. Så jeg blogger litt nå og kanskje litt senere.

GodBedring

Jeg har en onkel som ligger på sykehuset og jeg synes egentlig utrolig synd på han, og han kjeder seg nokså. Så jeg ville ønske deg veldig mye god bedring min kjære onkel og håper du blir frisk til slutt

- Glad i deg :)

Dagenidag:

Dagen i dag blir egentlig ganske kjedelig tror jeg, og som sakt kommer det til å bli en del blogging. Og en god del av i dag så kommer jeg også til å rydde en del.. Blir også en god del bilder:)

 

Dessverre ikke noe bilder i dette innlegget så..

ViBlogges <33
Haluuu <3

Idag så har det vært utrolig fint vær.. eller det er jo enda superfint vær. Jeg har solt meg i dag og kost meg skikkelig. Etterpå så skal jeg og Maren ( søskenbarnet mitt ) på stranda, eller å bade. Det blir skikkkeelig koselig. Etter det skal vi og kjøpe no godt på butikken.Akkurat nå så sitter jeg på pcen og hører på Justin Bieber <3333333Han er skikkelig kjekk...

Tingen jeg lå på, men jeg orket dessverre ikke å rotere det.;)


 Upps, ikke rotert det heller så du må visst ta hodet på skeiva-- Men det er den husken vi alltid husker i.

- Tycks ?

Vi blogges :)

 
Hællæis <3

Nå skal jeg ha en spørsmålrunde, så vær så snill å spør meg masse spørsmål det hadde vært kjekt. Legger ut video med svar. Hadde vært skikkelig kult å få masse spørsmål. Jeg svarer på ALT. 
Haluu <3

I går så var vi på en butikk som heter Thailand Shop, jeg kjøpte meg egentlig ikke så mye men her bilder av det. Og bare så det er sakt så skal vi dit en gang til senere en dag ..


Gaaanske mye tyggis, jeg ELSKER tyggis. Også noe godteri da. Er også en godtegomp..
Det er no sånn godteristenger.Dette er en sånn kurv som jeg kan ha sminke og sånnt hårstæsj i <3

Akkurat nå så har jeg tyggisen og det der i.


Haluu <3

Jeg har nesten ingen venner her på blogg.no så om du hadde lagt meg til hadde det vært kult. Bare send en forespørsel så svarer jeg på den:) Kommer til å legge til alle som spør da.

 

Noe annet enn overskriften:

Ja, jeg kommer selfølgelig til å ta bilder hver eneste dag i sommerferien og skal også og få blogget hver dag .

I dag skal jeg til en plass som heter Herøy og "shoppe" liiitt. Men det blir ikke noe my shopping da, men anyway blir bilder derfra og fra hva jeg har kjøpt..

 

Heeia <3

Nå har jeg laget en del headere, men jeg klarer ikke velge hvilken. Så nå er det opp til dere hvilken jeg skal velge, her er det jo en del og velge imellom.

Nr.1


Nr.2

Nr.3


Nr.4
Nr.5


Nr.6

Nr.7


Nr.8


Dette er den jeg har nå da..

Nr.9
Det er noen av headerne som er laget av søskenbarnet mitt da.

Nr.10


Nr.11

Nr.12

Ja, det var alle 12 headere. Blir skikkelig glad om dere stemmer på en, hadde vært kjekt.

Det er bare å skrive Nr.( også hvilket nummer da) og den som får flest stemmer blir det!

- Odaa


Haluu<3

Dette er min nye blogg. Før så brukte jeg en blogg som het bbiillddeerr.blogg.no siden jeg nå har en som heter odapenah så betyr det ikke at jeg er så veldig selvdigger men jeg liker å ta bilder av meg selv da. Jeg blogger om livet, hverdagen ting som betyr mye for meg og ting som skjer. I morgen skal jeg kjøpe meg et kamera. Jeg prøver å få blogget hver eneste dag og i hvert eneste innlegg ha med bilder. Jeg reiser på onsdag og det blir sikkert ganske mange bilder fra ferien. Jeg skal til Nord-Norge og Tyrkia i sommer.

Noen bilder:

Det er mine kusiner og meg da. Jeg er hun i midten. Hun med briller er Tina. Og hun til høyre er Maren.- Tycks om bildene ?

Vi blogges :)
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg! · min blogg

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits